Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvis vi har tilbud, kommer det op på vores hjemmeside eller på vores facebookside

Har I en ammepolitik?

Man må gerne amme i vores restauranter, dog skal det oplyses ved reservation af bord så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilke dage holder I lukket?

Vi har åbent stort set alle dage i løbet af året, men dog holder vi lukket på nogle dage i forbindelse med jul og nytår. Vi vil annoncere vores lukkedage op til julemåneden. Dog har vi åben den 31. januar kun som Take away. Man kan finde oplysninger herom under nyheder og- ellers er du altid velkommen til at ringe til os.

Har I Glutenfri mad?

Vi har mulighed for, at lave glutenfri mad. Man skal oplyse det til os ved reservation af bord, så vi har mulighed for, at kunne lave maden klar til ankomst.

Er jeres restauranter handicap- og kørestolsvenlige?

Vores restauranter er handicap- og kørestolsvenlige. Der er mulighed for at komme ind i vores restauranter med f.eks. kørestol ol., oplys blot dette ved reservation af bord, så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilken dage er helligdage?

På disse danske helligdage er vores priser for helligdage gældende: Nytårsdag Skærtorsdag Langfredag Påskedag 2. Påskedag Store bededag Kristi himmelfartsdag Pinsedag 2. pinsedag Juledag 2. juledag